(044) 334-53-72
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
НАДІСЛАТИ ЗАПИТ

Оформлення студентської візи є важливим етапом на шляху до отримання європейської освіти в Польщі. Для навчання кожному учню чи студенту, що зарахований до польського ВНЗ, технікуму чи ліцею, потрібна довгострокова студентська Національна віза. Щоб вчасно її отримати, варто заздалегідь зібрати повний пакет документів та виконати всі вимоги, які ставить перед студентом Консульство Польщі.

В 2019 році було внесено зміни до Закону, що диктує умови перебування іноземців у Польщі. Ці зміни торкнулися громадян країн, які не є членами ЄС (у тому числі українців), а приїжджають до Польщі на навчання, стажування та проходження практики. Відтепер кожен із них, щоб отримати довгострокову студентську візу, має довести дійсність намірів навчання та наявність необхідних для цього коштів.

Перелік документів для отримання візи:

1. Документ від навчального закладу, що свідчить про зарахування на стаціонарне відділення.
2. Документ, що підтверджує оплату за навчання.
3. Документ, що підтверджує бронювання гуртожитку чи оренду квартири зі вказаними термінами, тарифами на проживання.
4. Документ, що підтверджує наявність фінансів, які необхідні для покриття витрат на проживання, навчання та зворотну подорож.
5. Неповнолітні додатково мають пред’явити «спонсорський лист» від батьків, засвідчений нотаріально.

Будь-яка неточність або невчасне виконання консульських вимог означатиме серйозні труднощі на шляху до отримання візи. Тому кожен абітурієнт та студент має добре приготуватись до цього процесу, заздалегідь подати всі документи.

Програма «ОсвітаПоль» впевнено проведе Вас через усі етапи складного бюрократичного процесу до успішного фіналу – отримання студентської візи. За 16 років роботи ми не мали ЖОДНОГО ВИПАДКУ відмови у візі для наших студентів!

ОСВІТНІ ТУРИНаступний тур 02-05 квiтня реєстрація на останні місця >>>

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?

СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!