Новини

21 Січня, 2020
БЕЗКОШТОВНІ МОВНІ КУРСИ ТА ЗНИЖКА НА ПЕРШИЙ РІК НАВЧАННЯ - вигідна пропозиція від Університету бізнесу у Вроцлаві.
БЕЗКОШТОВНІ МОВНІ КУРСИ ТА ЗНИЖКА НА ПЕРШИЙ РІК НАВЧАННЯ - вигідна пропозиція від Університету  бізнесу у Вроцлаві.

Щороку Університету бізнесу у Вроцлаві пропонує знижку на навчання та безкоштовні підготовчі курси польської та англійської мови для своїх перших абітурієнтів.

Цей рік не став виключенням. Умовою участі в акції є подача попереднього пакету документів, реєстрація у вузі та оплата за рік чи семестр навчання до 31 березня 2020 року. В пізніші терміни вуз також, зазвичай, проводить різноманітні акції, але знижка на навчання буде меншою і підготовчі мовні курси - платними.

Університет бізнесу у Вроцлаві - це вищий навчальний заклад бізнес-профілю. Пропонує навчання на бакалавраті , магістратурі та післядипломну освіту, включаючи MBA. Особливий акцент в навчанні - це отримання практичних навичок. Для цього передбачені заняття у форматі майстер-класів та стажувань, які складають до 70% програми навчання. Стажування проходять у багатьох престижних фірмах, а майстер-класи проводяться досвідченими та провідними, у своїй галузі, спеціалістами. Програми навчання на всіх факультетах вузу розробляються у співпраці викладачів з підприємцями та роботодавцями. В рамках навчального плану пропонуються новаторські форми занять: case studies, менеджерські тренінги, навчальні виїзди в компанії, а також стажування в Польщі та за кордоном.

Ціна за перший рік навчання в Університету бізнесу у Вроцлаві ( актуально до 31.03.2020):

Навчання на ПОЛЬСЬКІЙ МОВІ:
Рекрутаційий внесок у вузі - 100 євро.
Бакалавр, термін навчання - 3 роки. Вартість навчання на факультетах «Управління», « Фінанси» та «Туризм» - 950 євро за рік.
Інженер, термін навчання - 3,5 роки. Інформатика та Логістика - 1100 євро за рік.
Магістратура, ІІ ступінь. Термін навчання - 2 роки. Факультети «Управління» та « Туризм» - 1100 євро/рік.

Навчання на АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ:
Рекрутаційний внесок у вузі - 120 євро.
Бакалавр, термін навчання - 3 роки. Вартість навчання на факультетах «Управління» та «Туризм» - 1900 євро за рік або 1000 євро за семестр.
Інженер, термін навчання - 3,5 роки. Інформатика - 2100 євро/рік або 1100 євро/семестр.
Освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр» (2 роки): Управління та Туризм 2100 євро/рік або 1100євро/семестр.

Якщо ця пропозиція саме для Вас, не зволікайте та дізнайтесь, як скористатись вигідною знижкою!


Отримати вичерпні відповіді та консультації стосовно освіти в Польщі ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення!

Прес-центр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!