Новини

17 Липня, 2017
Університет Леона Козьмінського - краща бізнес-школа в регіоні
Університет Леона Козьмінського - краща бізнес-школа в регіоні

 

До рейтингу найсильніших економічних університетів Європи, який щорічно складає Financial Times, входять два польські вузи: Університет Леона Козьмінського (45-е місце) та Варшавська школа економіки (83-е місце). Усього рейтинг показує тільки 90 кращих бізнес-шкіл, що складає менше одного відсотка, враховуючи більш ніж 10 тис. відповідних європейських закладів. На першому місці є London Business School.

Університет Леона Козьмінського присутній в рейтингу Financial Times з 2009 року, при цьому він стабільно щорічно займає подібну позицію. Це підтверджує той факт, що Університет Козьмінського є найпотужнішою бізнес-школою в Центральній та Східній Європі. Це гарний показник для відносно молодої польської освіти, а ще гарна можливість увійти до світової науки. Приємно й те, що поряд з польським університетом в рейтингу знаходяться такі велетні, добре відомі навчальні заклади, як Durham University Business School та Санкт-Петербурзький державний університет.

Університет Козьмінського підписав угоди про наукову співпрацю та обмін студентами більш ніж з 200 найкращими університетами світу. Налагоджена плідна співпраця з дев'ятьма університетами, що входять до рейтингу Financial Times, у тому числі ESCP Europe (12 місце), Grenoble Ecole de Management (17 місце). Випускники цих вузів і Університету Козьмінського мають право отримувати подвійні дипломи.

Щодня Financial Times публікує кілька проміжних рейтингів, на основі яких потім складається щорічний «чарт» європейських ВИШів. Проводиться ґрунтовна оцінка напрямків MBA, EMBA, Executive Education, магістр менеджменту тощо. Університет Козьмінського присутній у двох із цих рейтингів: ступінь магістра в галузі управління займає 42 місце в світі, а програма EMBA - 72.

Університет Леона Козьмінського щорічно надає якісну економічну освіту 8000 студентам. З них 1500 студентів-іноземців з більш ніж 60 країн світу. Заклад підтримує чітку інтернаціональну політику, що схвалюється польською освітою. Іноземці вибирають його серед інших вузів через високий рейтинг Financial Times і акредитації EQUIS, AACSB і AMBA.

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!