Новини

09 Жовтня, 2023
Нові освітні пропозиції від Міжнародного університету логістики і транспорту у Вроцлаві
Нові освітні пропозиції від Міжнародного університету логістики і транспорту у Вроцлаві

На сьогодні логістика є спеціальністю майбутнього та є досить затребуваною в наш час. В умовах зростаючої інтеграції у Європейському Союзі та по всьому світу, професія логіста є дуже перспективною. З метою підготовки високопрофесійних кадрів для управління сучасними логістичними процесами і було створено у Вроцлаві Міжнародний університет логістики і транспорту.

Для вступної кампанії 2020/21 Університет логістики і транспорту підготував нові освітні пропозиції, що затребувані на ринку праці вже сьогодні й мають дуже гарну перспективу на майбутнє. До уваги польських та іноземних студентів пропонуються наступні спеціальності:

  1. Гуманітарна логістика – готує логістичних фахівців, що будуть здатні надавати гуманітарну допомогу в кризових ситуаціях різної етимології: військової, природної, т.п. Студенти навчаться прогнозувати, оцінювати й вирішувати гуманітарні загрози, співпрацювати з різними державними організаціями, освоять гуманітарне право, психологічні фактори гуманітарної допомоги.
  2. Логістика в авіації – унікальна пропозиція на освітньому ринку, що зумовлена розвитком авіації в світі, зростаючим попитом на фахівців з авіаційної логістики. Студенти навчаться керувати авіаційним транспортом, прогнозувати безпечні метеорологічні умови для польотів за допомогою супутникового обладнання, вивчать правила авіаційної безпеки.
  3. Управління ланцюгами поставок в автомобільній промисловості – дасть можливість студентам освоїти не лише специфіку ринку автобудування, основи виробництва, а й методику управління постачаннями, прогнозування логістичних операцій. Багато часу буде приділено практичному освоєнню новітньої техніки, у тому числі важкої, спеціальної, електричної й автоматичної.
  4. Логістика відходів в автомобільній промисловості – зростаюча кількість транспортних засобів для нинішнього й майбутніх поколінь породила проблему екологічної безпеки, охорони навколишнього середовища. Студенти освоять ефективні й безпечні технології утилізації, відновлення й зберігання матеріалів; вивчать технології виробництва елементів для транспортних засобів.
  5. Транспортна безпека – зростаюча потреба в фахових експедиторах, що здатні забезпечити високий рівень безпеки, викликала необхідність в даній спеціальності. Студенти навчаться керувати сучасними транспортними засобами, забезпечуючи високий рівень безпеки, а також проводити аналіз безпеки, виконувати управління транспортними процесами в контексті безпеки.

Вартість навчання на даних спеціальностях становить близько 950-1370 євро на рік. До того ж студентам, що подали заявку на вступ найшвидше, навчальний заклад забезпечить платне трьох місячне стажування в кращих польських компаніях та стажування в провідних європейських організаціях. Також у вузі ще діє акція щодо безкоштовних курсів польської мови перед навчанням.

Навчання в Польщі в Міжнародному університеті логістики і транспорту (м Вроцлав) – це чудова можливість освоїти затребувану та високооплачувану професію, мати гарні перспективи на працевлаштування.


 Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації  стосовно освіти та проживання в Польщі  ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».  Приймайте зважені рішення!

 Прес-центр ОсвітаПоль™:

(044) 584-49-26

 (097) 747-64-02

 (050) 437-28-03

 info@osvitapol.info,

www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!