Новини

05 Квітня, 2022
ООН виплачує грошову допомогу українцям
ООН виплачує грошову допомогу українцям
ООН виплачує грошову допомогу українцям, які евакуювалися до Польщі під час війни.
 
Аби отримувати 700 злотих на себе і по 600 злотих на наступних чотирьох членів сім’ї раз на місяць, протягом щонайменше трьох місяців, потрібно записатися на прийом до центру ООН з прав людини. Зараз такий центр розташований у Варшаві на вулиці Гороховській 316/320. Згодом аналогічні центри відкриються і в інших польських містах.
 
Алгоритм отримання допомоги:
 
 Вказуємо свій польський номер телефону
 На зустріч у центр беремо паспорт та документ, який містить дату в’їзду до Польщі (дата має бути пізніше 24 лютого)
 На зустрічі в центрі надаємо відбитки пальців (важливо, що ця процедура жодним чином не пов’язана з наданням статусу біженця тому, хто звернувся!)
Чекаємо на смс-повідомлення після реєстрації з унікальним кодом BLIK та сумою допомоги
 Протягом 7 днів з моменту одержання смс знімаємо РАЗОВО всю суму допомоги у банкоматі, обравши операцію “BLIK зняття” та за допомогою паролю, який також надійде в смс після реєстрації
 
Місяць потому чекаємо на наступне смс з кодом, сумою та паролем і знову знімаємо разово гроші у банкоматі. Якщо дані для зняття готівки втрачені, знову особисто звертаємося до центру ООН з прав людини.
Джерело інформації: tickets.ua

Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!