Новини

15 Травня, 2023
У якому віці одружуються/одружуються поляки?
У якому віці одружуються/одружуються поляки?
У якому віці одружуються/одружуються поляки?
Молоді люди в Польщі стають все менш консервативними та охоче переймають європейський підхід до одружень. Такий підхід означає: чим пізніше, тим міцніше. За статистикою, польські дівчата виходять заміж, в середньому, у 26-27 річному віці, а польські чоловіки одружуються у віці 28-29 років, що на 4-5 років пізніше ніж у дев'яностих роках.
Такий вік обумовлений тим, що в більшості європейських країн люди хочуть спочатку закінчити університети, знайти хорошу роботу, облаштуватись та побудувати кар'єру, щоб можна було забезпечити майбутню родину. Та й гарне весілля - задоволення не з дешевих ????.
Другою причиною може бути те, що люди стали обережніше ставитися до шлюбів. Кожен відповідає сам за своє щасливе чи нещасливе майбутнє. Тому люди більшості країн, у тому числі й Польщі, вважають найкращим варіантом спочатку просто пожити разом, краще впізнати одне одного, а вже потім одружитися.
До речі, дуже багато шлюбів у Польщі – це союзи між польським чоловіком та українською жінкою. І це не дивно, адже у Польщі працюють мільйони українців. Ще однією причиною польсько-українських шлюбів є схожий менталітет.
Всупереч поширеній думці, одруження з полькою чи поляком не означає, що іноземець одразу отримає польське громадянство. Дуже часто подружжя можуть перевіряти щодо фіктивного шлюбу, з метою отримання іноземцем посвідки на проживання☝.


Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!