Новини

29 Травня, 2019
Навчання в Польщі 2019 – час діяти!
Навчання в Польщі 2019 – час діяти!

Реєстрація в польських вузах на 2019/2020 рік навчання вже розпочалася. Кожен навчальний заклад має обмежені часові рамки вступної кампанії, тому з подачею документів не варто затягувати.

Прийнявши остаточне рішення про вступ, варто швидко та дуже уважно зібрати усю низку документів, щоб вчасно подати їх до ВНЗ. Від правильної координації дій та їх послідовності залежить успішність вступу.

Готуючись до вступу та проводячи збір необхідних документів, звертайте увагу на джерело інформації, якою ви керуєтесь. Рекомендації знайомих, повідомлення на форумах та соціальних мережах не можуть бути джерелом надійної інформації, оскільки останнім часом в польській освіті було проведено ряд реформ в результаті яких умови вступу та перелік вступних документів у більшості ВНЗ зазнали змін.

Запорукою успішного вступу до обраного польського вузу може стати співпраця з професіоналами, які є дійсно фахівцями з даного питання. Програма «ОсвітаПоль», маючи за плечима 15 років досвіду, тримає руку на пульсі всіх змін в польській освіті, тому гарантує впевнений, успішний вступ своїм учасникам.


Отримати вичерпні відповіді та консультації стосовно освіти в Польщі ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення!

Прес-центр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

 

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!