Новини

24 Червня, 2022
«Work and travel»: працюй та подорожуй під час літніх канікул
«Work and travel»: працюй та подорожуй під час літніх канікул

Програма Work and travel - це найпопулярніша програма студентського обміну у світі. З кожним роком все більше студентів хочуть взяти участь у програмі. Вона передбачає культурний міжнародний обмін і збирає сотні тисяч студентів з усього світу в США, в період літніх канікул, з травня по вересень.


З назви можна зрозуміти, що програма передбачає можливість працювати та подорожувати одночасно. Раніше найпоширенішою програмою вважалася Work and travel USA, проте зараз і інші країни підключилися до такого обміну.


Суть полягає в тому, що студенти стаціонарної форми навчання можуть працювати за кордоном на тимчасовій основі, а після закінчення роботи їм дозволяється подорожувати країною цілий місяць, але без дозволу на роботу.


Великими перевагами цієї програми є: можливість подивитися країну, помандрувати всіма штатами, покращити рівень володіння англійською мовою, шляхом щоденного спілкування з її носіями, добре заробити та набути досвіду роботи в новому суспільстві.


Робота пропонується лише у сфері обслуговування. Це можуть бути парки розваг, ресторани та кафе, магазини, національні парки, круїзні лайнери та готелі. Мінімальна заробітна плата в США становить 7.25 доларів, але також можна розраховувати на хороші чайові.

Існує кілька вимог до учасників програми Work and travel:

- вік від 18 до 24 років

- є студентами вишів, на стаціонарній формі навчання

-  володіння англійською мовою не нижче за середній рівень


Для того, щоб потрапити на програму, потрібно кілька документів:


Анкета учасника
Резюме
Довідка з вузу англійською мовою
І закордонний паспорт


Краще подаватися через агентство, яке цим займається, так набагато простіше підготувати всі необхідні документи для відкриття візи. Вам також допоможуть з пошуком житла, роботи та переїздом.


Вартість такої програми починається від 1500 доларів, проте варто враховувати, що до виїзду будуть ще додаткові витрати – реєстраційні внески, консульські збори, квиток на літак.


Іноземні студенти, які навчаються у Польщі, відкривають американські візи у Варшаві. Брати участь у програмі можна кілька разів, проводячи літні канікули у США, але за дотримання вищевказаних умов.


 

Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти проживання в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info

 

 

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!