Новини

14 Червня, 2022
Магістратура в Польщі. Які переваги?
Магістратура в Польщі. Які переваги?
Навчаєтесь на бакалавраті в Україніі? Чому б не використати можливість отримати європейський диплом магістра в Польщі?
При наявності диплома ступенів «бакалавр» чи «спеціаліст», магістратура в Польщі доступна і для громадян інших країн.
Чому магістратура в Польщі - це перспективно і вигідно?
Отримання ступеня магістра в Польщі - це зручний і недорогий спосіб отримати європейський диплом про вищу освіту. Термін навчання на магістратурі в польському вузі 1,5-2 роки.
При вступі на магістратуру до більшості університетів не потрібно складати іспити. При зарахуванні беруться до уваги оцінки ВНЗ, який раніше видав диплом бакалавра.
Магістратуру в польських вишах можна закінчити за іншою спеціальністю, що відрізняється від диплома бакалавра, але різниця не повинна бути кардинальною. Наприклад, економіст бакалавр не може піти на магістратуру і стати інженером. Але разом з тим, бакалавр напрямку "туризм" може піти на магістратуру "менеджмент".
Це дає можливість молодому спеціалісту отримати диплом саме в тому напрямку, який його дійсно цікавить і в якому він прагне працювати.
Магістерські програми з обміну студентами між вузами країн Європи, США, Канади, дозволяють якийсь час навчатися в іншій державі. Деякі університети пропонують програми отримання подвійного диплома.
 
Мова навчання на магістратурі може бути польською або англійською. Це відкриває перед студентами більше можливостей вибору та перспектив в майбутньому.
 
Ще один важливий нюанс! Поки ви навчаєтесь на бакалавраті, ви можете нікуди не виїжджаючи, вивчити польську мову онлайн, з польськими філологами й носіями мови, нашими викладачами.
 
Абітурієнти, яким виповнилося 18, мають можливість скласти державний іспит на знання польської мови - рівень С1, отримати відповідний сертифікат і .... вчитися на магістратурі БЕЗКОШТОВНО!
 

Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». 
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!