Новини

05 Грудня, 2023
Реєстрація до польських технікумів та ліцеїв
Реєстрація до польських технікумів та ліцеїв

Вступна кампанія до польських технікумів та ліцеїв суттєво відрізняється від вступної кампанії до вищих навчальних закладів. Раніше розпочинається вступ і першочергово приймають громадян Польщі, лише потім - іноземців.

Кількість місць для іноземців в цих навчальних закладах є обмеженою. Тому, якщо ви плануєте розпочати навчання в польському технікумі у 2024 році, не зволікайте, обирайте спеціальність, навчальний заклад та реєструйтесь.

Разом із Програмою «ОсвітаПоль» вступ до технікумів і ліцеїв Польщі зручний, простий та, головне, гарантований.

Переваги польських технікумів і ліцеїв:

    • європейська якість навчання;
    • гарна матеріальна база навчальних закладів, кваліфіковані освітні кадри;
    • навчання у більшості технікумах, ліцеях безкоштовне, батьки сплачують лише за проживання та харчування дітей (90-150 євро/місяць);
    • по закінченню навчання випускник отримує європейський диплом, що дозволяє офіційно працевлаштовуватися в Польщі, Німеччині, Австрії, інших країнах ЄС;
    • диплом польського ліцею чи технікуму дає можливість спрощеного вступу до польських ВНЗ.

Навчання в польських технікумах, ліцеях для української молоді – це чудова нагода розпочати раніше інтеграцію в європейське суспільство, отримати можливість спрощеного вступу до будь-якого польського університету.

      Перейти до розділу

«ТЕХНІКУМИ, КОЛЕДЖІ ТА ЛІЦЕЇ»


Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації, стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення!
Прес-центр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!