Новини

02 Лютого, 2021
НАСТАВ ЧАС ВЧИТИ ПОЛЬСЬКУ МОВУ!
НАСТАВ ЧАС ВЧИТИ ПОЛЬСЬКУ МОВУ!

Присвячується всім, хто не зупиняється на "Dzień dobry" і "Dziękuję bardzo" та  хоче вивчати польську далі, удосконалюючи  мовлення, граматику і писання.

Є місця у групах  А1, А2, В1, В2 у різних містах: Киїів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Херсон, Кропивницький.

Ви проживаєте в іншому місті?

Для вас ми організували групові онлайн курси польської мови: курс «ІНТЕНСИВ» ТА «ЗРУЧНИЙ». В групі займається 4-6 осіб, 2 або 3 рази в тиждень. Заняття відбуваються у вечірні час, коли ніщо вам не завадить присвятити себе вивченню  цієї чудової мови.

Хочете вивчати польську мову індивідуально? Будь ласка! За індивідуальним графіком, погодженим з вашим викладачем і у вашому темпі. Лише ви, викладач і польська мова!

Хочете відпочити  та познайомитись  з новими людьми, які, можливо, дуже скоро стануть вашими одногрупниками? «Потеревенити» на цікаві теми та пограти в інтелектуальні ігри?  І при цьому, без особливих напружень «підтягнути» польську розмовну мову?

Тоді ми Вас запрошуємо до польського розмовного клубу «ОсвітаПоль». Зустрічі відбуватимуться онлайн через СКАЙП, тривалість кожної зустрічі – 90 хв.  Відвідувати заняття можна у тій кількості, що ви бажаєте. Можна спробувати відвідати одне заняття, а якщо сподобається – брати участь у них і надалі.

Є питання або вже обрали для себе варіант? Звертайтесь! І нехай польська мова «відчинить для вас багато нових дверей».

(097) 747-64-02,  (050) 437-28-03, (044) 584-49-26, info@osvitapol.info  www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!