Новини

23 Червня, 2023
Мережа продуктових магазинів Польщі
Мережа продуктових магазинів Польщі

Польські продуктові магазини завжди викликали інтерес у наших покупців своєю різноманітністю, якістю товарів і цінами.  Тим, хто жодного разу не бував у Польщі ця інформація буде особливо корисною.

Польща може похвалитися різноманіттям продуктових мереж, однак найбільш відомі марки належать зарубіжним власникам.  Tesco належить Великобританії, Biedronka - Португалії, а Lidl- Німеччині.

Найпоширенішим супермаркетом є Zabka.  Це мережа дрібних продуктових магазинів, з невеликими націнками на продукти, магазини завжди знаходяться в пішій доступності та й більшість працює у неділю.  У Жабці можна знайти всі необхідні товари.  Маючи такий магазин під боком, не доведеться шукати інший.

Наступним, не менш відомим супермаркетом є Biedronka.  Бедронка так само є мережею дрібних магазинчиків, але часто зустрічаються і досить великі.  Найчастіше ця мережа має великий асортимент доступних продуктів, в основному зроблених тільки для поширення цими магазинами.  На відміну від Жабки, тут доступні побутова хімія, дитячі товари й косметика.  Крім того, Бедронка є одним з найдешевших продуктових магазинів і дуже часто запускає різні акції, а акційні товари виставляються в центрі магазину в великих ящиках.

Конкурентом Бедронка вважається Lidl, який так само дуже поширений по всій країні й має схожу політику з Бедронка.  Головною відмінністю є наявність великого асортименту продовольчих товарів поряд з продуктами.  Ціни в Беронці та Лідлі майже не відрізняються, проте існує багато продуктів, які можна знайти тільки тут.  Самі поляки воліють все-таки купувати в Lidl, оскільки тут можна придбати якісну німецьку побутову хімію.

Найцікавішою мережею можна назвати Carrefour.  Є як і маленькі магазини (Carrefour Express), так і величезні гіпермаркети, які розташовуються  у великих торгових центрах.  Нещодавно в Польщі відкрився безконтактний Carrefour, який працює 24/7 і пропонує найнеобхідніші продукти та навіть каву.  Carrefour вважається не з дешевих і все ж відрізняється невеликою націнкою на продукти, але воно того варте.  Ця мережа пропонує свою лінію продуктів, як раз вона і є дешевшою.  Відмінністю гіпермаркетів служить відділ Carrefour Bio.  Тут можна знайти продукти правильного харчування на будь-який смак.  Так само цей магазин пропонує величезний вибір веганських і вегетаріанських продуктів.

Ну і звичайно найбільшими та найвідомішими  продуктовими мережами по всій Польщі є Tesco та Auchan.  Тут ви зможете побачити величезну різноманітність товарів на будь-який смак і гаманець.  Тут продаються як продукти, так і продовольчі товари.  У таких гіпермаркетах можна провести не одну годину.  Великою перевагою для туристів є можливість повернення Tax Free в повному обсязі.

Звичайно, згадати й перерахувати всі торгові марки просто неможливо, адже в Польщі відкривається все більше і більше нових магазинів.  Але вище перераховані є найбільш поширеними й затребуваними.


Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

 

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!