Новини

19 Серпня, 2021
САЙТИ ДЛЯ ПОШУКУ ЖИТЛА В ПОЛЬЩІ
САЙТИ ДЛЯ ПОШУКУ ЖИТЛА В ПОЛЬЩІ
САЙТИ ДЛЯ ПОШУКУ ЖИТЛА В ПОЛЬЩІ
Пошук квартири в Польщі є актуальним як і для тих, хто тільки прибув, так і для тих, хто хоче змінити місце проживання. Звичайно, завжди можна звернутися в агенцію нерухомості, яка може допомогти, але можна зробити це і самостійно, тим самим заощадивши кошти.
Послуги посередника в Польщі складають найчастіше 100% вартості місячної оренди. Тому, якщо крайньої потреби в допомозі агента по нерухомості немає, постарайтеся розв'язати це питання самостійно. Пропозицій про здачу житла в Польщі від господарів багато, але знання мови для оформлення угоди потрібно мати хоча б на мінімальному рівні.
Де шукати недороге житло в Польщі?
Gumtree.pl - популярний і зручний портал рекламних оголошень в Польщі. Тут можна знайти що завгодно.
Otodom.pl - хороший зручний сайт з великою кількістю фільтрів, що дуже зручно. Цей сайт показує, які магазини розташовані неподалік і де знаходиться найближча зупинка громадського транспорту.
Morizon.pl - так само досить хороший і популярний сайт, але більшість пропозицій на ньому - від агентств. Тому, якщо ви готові заплатити трохи більше, то цей сайт вам підійде.
Olx.pl - на цьому ресурсі завжди знайдуться найсвіжіші пропозиції по нерухомості.
Майже у всіх оголошеннях є фото, за якими можна скласти основне уявлення про стан житла. Якщо бачите підходящий варіант - зв'язуйтеся з господарем відразу. В оголошеннях часто пишуть, якими мовами можна поговорити з власником, крім польського.
Попит на житло великий і хороші пропозиції довго не затримуються.

Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти та проживання студентів в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль»
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!