Новини

27 Серпня, 2021
ЗНИЖКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ
ЗНИЖКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Завдяки статусу студента в Польщі, молоді люди мають безліч пільг, якими можна користуватися при наявності студентського квитка. Legitymacja studencka - це документ, що підтверджує факт навчання студента в конкретному вузі. Може використовуватися і як посвідчення особи,  і як підстава для пільг та знижок.

Існує у двох варіантах: старий формат та електронний формат. Перший виглядає як книжка. Новий варіант студентського являє собою пластикову картку, але діє тільки з наклейкою, яку дають в деканаті після закінчення кожного семестру. Це дуже важливий елемент документа. Саме на ньому, за допомогою лазерного друку, вказується терміни дії документа. Цю голограму потрібно продовжувати один раз в півріччя. Квиток з простроченою датою є недійсним, навіть якщо фактично студент продовжує навчання.

Які пільги дає легітимація студенту в Польщі?

Знижка 50% на громадський міський транспорт (всім).
51% знижки на залізничні квитки, міжміські автобуси (до 26 років).
А також знижки на різні види розваг:
Музеї
Бібліотеки (можуть використовувати ELS як пропуск)
Кінотеатри
Готелі
Театри
Магазини
і знижки на відвідування деяких кафе та піцерій

Сам документ є прямою підставою для знижок, тому студенти з ним не розлучаються))


Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти та проживання студентів в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль»
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!