Новини

08 Листопада, 2021
"ЗАКУПИ" В ПОЛЬЩІ

Шопінг у Польщі

Багато іноземців їдуть до Польщі за покупками й невипадково. Ціни тут нижчі, ніж у багатьох сусідніх країнах, а асортимент товарів дуже великий. Тут є безліч магазинів, яких немає у нас. Любителі шопінгу зможуть знайти у Польщі магазини всесвітньо відомих брендів та велике розмаїття місцевих товарів, яких ви ніде не знайдете.

Найвдалішими містами для шопінгу вважаються: Варшава, Краків, Гданськ та Лодзь.

Оскільки Варшава це столиця, тут зосереджена найбільша кількість торгових центрів. Найкращими є:

Arcadia- це найбільший торговий центр не тільки у Варшаві, а й у всій Східній Європі. Тут знаходиться близько 200 магазинів, працюють 30 ресторанів та кафе, є навіть українська кухня, де можна посмакувати українськими стравами.
Zlote Tarasy ще один торговий центр знаходиться поряд із залізничним вокзалом у самому центрі Варшави. За розмірами дуже схожий на Arkadia, але вирізняється своїм дизайном.

У Кракові є не менший магазин Galeria Krakowska, який розташований в пішій доступності від центру.

Якщо ви у місті Лодзь, то торгівельний центр Manufactura буде найкращим варіантом. Тут знаходиться близько 250 магазинів, супермаркет Real, величезний кінотеатр, науково-пізнавальний центр, роллердром та кілька музеїв.

У Вроцлаві знаходиться ще один великий і сучасний магазин - Wroclawia, але він трохи менший за попередні.

За елітними брендами варто вирушати у різні аутлети та торгові центри, які спеціалізуються саме на них.

Щороку в Польщі відбуваються дві великі сезонні розпродажі, літні починаються в середині червня, а зимові - на початку січня. Знижки можуть сягати 80-90%, проте вже до середини розпродажів у магазинах залишаються лише непопулярні розміри.
Тому любителі шопінгу перед розпродажами "на високому старті"))

 


Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти проживання в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!