Новини

17 Лютого, 2015
Академія Економіки в Радомі – доступне якісне навчання в Польщі.
Академія Економіки в Радомі – доступне якісне навчання в Польщі.

 

Сьогодні, коли наша країна стоїть на шляху до євроінтеграції, як ніколи важливо отримати якісну сучасну європейську освіту, але за демократичною ціною. Адже багато батьків і абітурієнтів, обираючи ВНЗ, дуже серйозно та вдумливо підходять до цього питання. На вагах сумнівів стоїть багато чинників, але найважливіші з них, це якість освіти та авторитет університету, затребувана і актуальна спеціальність, доступність навчання та проживання.

Вступна кампанія 2015 розпочалась, і перед абітурієнтами відкриваються двері багатьох вищих навчальних закладів. Зважаючи на важливість для перспективного майбутнього особистості якісної та сучасної освіти за світовими стандартами, студентам варто звернути увагу на європейські ВНЗ, зокрема на польські університети. Вони пропонують українським абітурієнтам величезний вибір факультетів та спеціальностей різної цінової політики, європейські умови навчання та проживання, та найголовніше – перспективу пристойного працевлаштування не лише в Україні та Польщі, а й в інших країнах Євросоюзу.

Освітня програма «ОсвітаПоль» співпрацює з 30 найкращими університетами Польщі. Вибір ВНЗу та факультету залежить від побажань і вимог абітурієнта, а також від його фінансових можливостей. За останній рік прослідковується тенденція до збільшення попиту на «бюджетні» освітні пропозицій. Одним із найкращих варіантів в категорії «ціна/якість» серед польських ВНЗ – є Академія Економіки в Радомі. Це реальний шанс для українського абітурієнта отримати хорошу освіту, але з можливістю заощадження. Є чимало пропозиції від даного навчального закладу, які орієнтовані на студентів зі Східної Європи. Це і найбільш затребувані нашою молоддю спеціальності, і доступна вартість навчання (770€ - 915€ на рік), і гарні нові гуртожитки за прийнятні гроші (від 50€ на місяць).

Для східнослов’янських студентів, які прагнуть тут навчатись і вивчати польську мову поступово, є особлива пропозиція за 960€: перший рік навчання на російські і польській мові. Таким чином адаптація до польської культури і польського середовища буде поступовою і неважкою.

Академія Економіки в Радомі – це найбільший приватний виш в регіоні та один із найпрестижніших навчальних закладів у Польщі. Спеціалізується Академія на підготовці кваліфікованих менеджерів, керівників бізнесу, працівників адміністрації та різних громадських організацій, здатних починати та ефективно реалізовувати бізнес-проекти широкого спектру. Навчання в цьому виші гарантує студентам вдале використання та органічне поєднання сучасних технологічних рішень, передових освітніх методик та традиційних вікових надбань європейської освітньої школи. Тут створенні комфортні умови для навчання - Академія складається із шести сучасних добре обладнаних навчальних корпусів загальною площею понад 5000 м².

Академія Економіки (Радом) має престижну відзнаку від Польського Академічного Інформаційного Центру – сертифікат «Надійний ВНЗ». Це означає, що всі факультети Академії мають належну дидактичну базу для високого рівня навчання студентів, а сам ВНЗ має ефективну діяльність, плідну співпрацю з іншими установами та високу активність центрів кар’єри. Завдяки участі Академії Економіки в міжнародній програмі «ERASMUS», студенти мають можливість провчитись 1-2 семестри в одному з 170 університетів 22 європейських країн. Найчастіше обмін студентами відбувається з країнами Португалії, Іспанії, Греції, Туреччини, Італії. При цьому на закордонне навчання студент отримує обов’язкове дофінансування у розмірі 2000 € на семестр. Також згідно з цією Програмою студенти Академії можуть проходити трьохмісячну оплачувану практику на європейських підприємствах та організаціях. Єдина вимога для таких закордонних подорожей – це досконале володіння англійською мовою на комунікативному рівні.

А ще Академія Економіки готує та навчає студентів іноземним мовам для отримання відомих міжнародних мовних сертифікатів, таких як ETS (Educational Testing Service), TOEIC, TOEFL, WiDaF, ТFI. Ці сертифікати відкривають шлях до успіху в галузі освіти і бізнесу, та визнаються роботодавцями в усьому світі. Академія Економіки в Радомі пишається своїми студентами, які неодноразово виборюють призові місця на престижних студентських конкурсах (наприклад, Primus Inter Pares) та щорічно отримую стипендії від Міністра Науки та Вищої Освіти.

Варто відзначити ще одну величезну перевагу Академії Економіки - це її зручне та мальовниче розташування. Знаходиться виш у центрі історичного та надзвичайно гарного містечка Радом, яке знаходиться за 100км від столиці Польщі. Перевага його не тільки в охайній красі, великій кількості архітектурних пам’яток та в культурних традиціях мешканців. Для наших студентів важливо, що життя в Радомі значно дешевше, ніж в Варшаві. Це стосується продуктів харчування, проживання, дозвілля, транспортних витрат та ін. В Радомі знаходиться 12 вищих навчальних закладів, тому в місті досить активне студентське життя.

Як бачимо, навчання в Академії Економіки в Радомі сприяє комплексному розвитку особистості студента на інтелектуальному, професійному та творчому рівнях. Диплом цього університету дає шанси знайти хорошу роботу в Польщі, Україні та інших європейських країнах. Академії Економіки ще раз доводить, що якісне навчання може бути доступним.

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!