Новини

08 Січня, 2022
Популярні кафе та ресторани Польщі
Популярні кафе та ресторани Польщі

РЕКОМЕНДУЄМО!

Сьогодні ми вам розповімо про найпопулярніші кафе та ресторани Польщі. Ця країна дуже багата на такі заклади, тут їх безліч. Деякі – великі та відомі, але в основному, це маленькі заклади, але вони є не менш популярними, як серед місцевих жителів, так і туристів.

Почнемо з невеликих пекарень, які за відгуками великої кількості людей, є дуже відвідуваними.

І першою у списку буде пекарня Vincent. Якщо ви тільки проходите повз заклад, можна відчути дивовижний аромат свіжої випічки. Асортименти тут не дуже великий, але зайти сюди, однозначно, варто. Особливо славляться тут мигдальні круасани, вони швидко розбираються і бувають не завжди, тому багато хто, навіть деякі польські блогери "полюють" за ними. Також рекомендують спробувати свіжий і неймовірно хрумкий хліб, варіацій якого тут велика кількість: цільнозерновий, бездріжджовий, фітнес тощо.

Друге місце - це Cukiernia Pawłowicz. Тут продають найкращі пончики у світі. Це місце навіть не можна назвати кафе, це більше як невелика скринька в центрі Варшави, але чергу ви зустрінете тут завжди, надвечір полиці вже порожні, особливо у вихідні. Пончики тут на будь-який смак та колір, з абсолютно різними начинками, але з білим шоколадом та тоффі розлітаються найшвидше.

Ресторан "Манекін". Це млинцева, в яку так само завжди стоїть черга. Знаходиться вона у різних містах Польщі й в усіх є дуже відвідуваною. Млинців тут понад 50 видів, з солодкими начинками, м'ясними, сирними, а також дуже хвалять спагетті, які тут теж роблять із млинців власного приготування.

І остання цікава "точка" на сьогодні  - це кафе Aioli. Це дуже інстаграмна локація, з не менш фотографованою їжею. Дуже хвалять піцу та бургери, а також смузі, деяких різновидів, яких ви зможете знайти тільки тут.

На цю тему можна говорити безкінечно, тому що таку величезну кількість закладів просто не перерахувати. Однак, за відгуками великої кількості людей, ці кафе рекомендується відвідати в першу чергу.


Отримати вичерпні відповіді та консультації стосовно освіти в Польщі ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення!

Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!