Новини

22 Лютого, 2023
МАГАЗИНИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ В ПОЛЬЩІ
МАГАЗИНИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ В ПОЛЬЩІ
МАГАЗИНИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ В ПОЛЬЩІ
Правильне харчування – про це замислюється кожен. В інтернеті можна знайти безліч корисних та здорових рецептів. Але багато з них включають такі інгредієнти як: мигдальне молоко, кокосове борошно, кукурудзяний крохмаль, рослинні йогурти, безлактозне молоко, кокосовий цукор і так далі... Але потім виникає питання: "А де все це можна купити?"
Відповідь на це питання максимально проста. У кожному більш-менш великому продуктовому магазині є відділи здорового харчування, де можна знайти найнезвичайніші продукти без цукру, лактози, глютену і в тому числі продукти для веганів.
Корисну їжу можна купити практично скрізь, починаючи від Carrefour Bio, Auchan, Piotr I Pawiel та закінчуючи навіть маленькими магазинчиками, типу Zabka та Biedronka.
Але продукти в еко-відділах досить дорогі, тому існують спеціальні магазини у всіх містах Польщі, де можна придбати ті ж самі продукти. Це Smaki Natury, Eco Zrowie, Ale Zielony Sklep, Organic та інші. Також не варто забувати про різні інтернет-магазини, в яких зібрані корисні продукти з усього світу та еко-ресторанчики, що спеціалізуються на здоровій їжі.
Майже 77% мешканців Польщі погоджуються із твердженням "Ти - це те, що ти їси". І 62% з них готові платити більше за здорове та правильне харчування, тому такої величезної різноманітності продуктів з гарним складом як в Польщі, важко знайти деінде.
На додаток, з 2021 року в Польщі було введено в дію постанову про обмеження трансжирів у харчових продуктах, крім трансжирів тваринного походження. Це означає, що з полиць магазинів можуть зникнути певні шкідливі продукти: чіпси, гамбургери, цукерки, морозиво, пончики тощо, які не відповідатимуть стандартам ЄС.
Отож, коли ви навчатиметесь в ПОЛЬСЬКОМУ ВУЗІ,  ви знатимете, де будете купувати такі продукти.

Отримати вичерпні відповіді та консультації стосовно освіти в Польщі ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення!Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!