Новини

25 Травня, 2015
Ефективне вивчення польської мови на інтенсивних курсах у Варшаві
Ефективне вивчення польської мови на інтенсивних курсах у Варшаві

 

Ефективне вивчення польської мови на інтенсивних курсах у Варшаві

Безумовно, для того, щоб здобути освіту в Польщі або знайти гарну високооплачувану роботу, потрібно достатньо володіти польською мовою. Постає питання, як і де можна швидко та ефективно вивчити польську ще й за розумні кошти?

Освітня Програма «ОсвітаПоль» пропонує майбутнім студентам за один чи два місяці перед початком навчального року пройти курси польської мови у Варшаві, навчаючись безпосередньо у носіїв мови. Адже як показала практика, лише повне занурення у польське середовище дає найкращі результати з вивчення мови за короткий термін та повністю готує і налаштовує вчорашніх школярів до самостійного дорослого життя в новій країні. Під час курсів студенти вивчать не лише розмовну польську мову, а й академічну базу з потрібною для навчання термінологією. Тривалість курсів складає 4 або 8 тижнів і, в залежності від ступені володіння мови, поділяється на три рівні підготовки: початковий, середній та вище середнього.

 

Ефективність навчання досягається завдяки невеличким групам (10-15 чоловік) та високій кваліфікації наших педагогів – фахових викладачів-філологів з багаторічним досвідом викладання польської мови як іноземної. Програма «ОсвітаПоль» приклала максимум зусиль для того, щоб вартість курсів була доступною для кожного студента. Якщо підрахувати, то ціна 1 академічної години дорівнює усього 8 злотих або менше ніж 2 євро, або 50 грн. Погодьтесь, це доступні кошти за якісне навчання.

Інтенсивні курси польської мови у Варшаві від «ОсвітаПоль» мають дуже значну перевагу – вони поєднанні з адаптаційним курсом. Психологічна підготовка та практичні навички функціонування в новому середовищі перед початком навчального року будуть дуже доречними. Пройшовши такий тренінг, студент готовий розпочати свою основну роботу – науку, вже з перших днів навчання.

Переваги інтенсивних курсів від «ОсвітаПоль»:

  • якість та висока ефективність курсів;
  • висока кваліфікація та досвід викладачів – польських філологів;
  • поєднання з адаптаційним курсом;
  • вивчення основ академічної польської мови;
  • заняття в невеликих групах;
  • доступна низька ціна

Отже, щоб якнайліпше практично та психологічно підготувати студента до навчання, реєструйтесь на інтенсивні курси у Варшаві від «ОсвітаПоль».

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!