Новини

28 Грудня, 2020
Що після навчання? Розмова з випускниками польських університетів

«ОсвітаПоль» разом із відомим українським телеведучим та продюсером Ігорем Кондратюком реалізувала проект, що має на меті наочно показати живі приклади студентів, які вже завершили навчання в Польщі і розпочали свою кар’єру.

В серії відео Ігор Кондратюк спілкується з колишніми студентами, учасниками Програми «ОсвітаПоль», і ставить їм актуальні питання, щодо перспектив працевлаштування після отримання диплому польського університету.


Відео №1 - Настя



Відео №2 - Павло


Для кожного студента є вкрай важливим питання майбутнього працевлаштування. Завдяки європейському диплому, отриманому після закінчення польського університету, випускники мають змогу шукати працевлаштування як у Європі, так і в Україні, що значно розширює їх можливості.

Підтримку в питанні працевлаштування після отримання диплому здійснюють вищі навчальні заклади, а також програма «ОсвітаПоль».

При більшості університетів діє «Центр праці та кар’єри», що займається налагодженням зв’язків з працедавцями, пропонує вакансії робочих місць, готує до співбесіди з працедавцем, допомагає в написанні резюме, надає консультації щодо вибору вакансії. Сюди може звернутись кожен зацікавлений студент.

У свою чергу програма «ОсвітаПоль» веде спеціалізований сервіс «Студент-онлайн», завдяки якому студенти можуть переглядати найсвіжіші вакансії, новини ринку праці, пропозиції практик, стажувань, корисні посилання тощо.

Також «ОсвітаПоль» організувала особистий «Інвестиційний фонд ОсвітаПоль» (ІФОП), щоб підтримувати своїх клієнтів у їхній підприємницькій діяльності. ІФОП готовий сприяти реалізації цікавих бізнес-ідей учасників Програми, допомогти та підтримати їх на старті їхнього власного бізнесу у Європі детальніше >>.

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!