Новини

24 Жовтня, 2023
Як відкрити власний бізнес у Польщі?
Як відкрити власний бізнес у Польщі?
Як відкрити власний бізнес у Польщі?
Польща є дуже привабливою країною для молодих та амбітних людей, які мріють відкрити свій власний бізнес, а також охочих влаштуватися в Європі. Перевага Польщі в тому, що комфортно тут буде не тільки успішним бізнесменам, а й підприємцям-початківцям.
Варто також виділити й економічну ситуацію, оскільки саме вона найчастіше змушує людей шукати інший майданчик для відкриття своєї справи.
Фахівці зазначають, що макропоказники країни є одними із найстійкіших у Євросоюзі. Польща займає лідируючі позиції в Центральній та Східній Європі щодо розвитку торгівлі, зростання ВВП та стабільної економіки. Велику роль відіграє географічне положення, яке дозволило державі стати вигідною транзитною територією, оскільки вона пов'язує країни Заходу та Сходу Європейського континенту.
Як відкрити свою справу в Польщі та що для цього потрібно?
Для початку варто звернутися до фахівця, який допоможе вам зорієнтуватися у польському законодавстві та підкаже, куди саме звертатися.
Для відкриття та реєстрації бізнесу іноземцю буде достатньо закордонного паспорта. Польське законодавство є дуже демократичним, тому стартапи, відкриті іноземними громадянами, мають ті ж права, що й для громадян Польщі.
Можна відкрити компанію навіть не перебуваючи у Польщі. Існує 3 способи зареєструвати компанію: Реєстрація юридичної особи онлайн, реєстрація за довіреністю та реєстрація з первинним відвідуванням Польщі
Вимоги до іноземних підприємців такі ж, як і у більшості країн ЄС: Бізнесменом може бути особа не молодша за 18 років, з наявністю закордонного паспорта та відсутності судимості. Однак важливою умовою є наявність карти побуту - посвідки на проживання або карти поляка.
Найчастіше іноземці відкривають компанії з обмеженою відповідальністю.

Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації, стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Прес-центр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!