Новини

12 Грудня, 2016
7 причин навчатись в Польщі
7 причин навчатись в Польщі

 

Для української молоді Польща стала найпопулярнішою країн, де вони прагнуть здобути вищу освіту за кордоном. Розглянемо детальніше, які причини спонукають наших абітурієнтів і студентів їхати на навчання в Польщі?

  1. Європейський Диплом. Цей документ дозволить вам працевлаштуватися й обіймати престижні посади в усіх європейських країнах, а також в США, Канаді, Австралії та інших розвинених світових країнах.
  2. Доступна вартість навчання. Освіта в Польщі обійдеться від 760 євро на рік, що є найнижчим показником для країн Європи. Ціна коливається в залежності від обраної спеціальності та навчального закладу, а також мови викладання.
  3. Проблема з мовним бар'єром зведена до мінімуму, адже польська мова, яка входить до слов'янської групи, досить близька до українського. При великому бажанні і проявлених зусиллях оволодіти польською можливо вже за кілька місяців. Тому відправившись в цю країну за знаннями, не варто турбуватися про те, що вас не зрозуміють. Також в Польщі ви зможете додатково опанувати англійську, німецьку або французьку мови, щоб мати ще більші перспективи після закінчення вузу.
  4. Висока якість освіти й перспективи працевлаштування. Європейські ВНЗ готують фахівців високого класу з найбільш затребуваних на міжнародному ринку праці спеціальностей. Такі випускники досить високо цінуються, тому вони можуть розраховувати на працевлаштування в престижні міжнародні компанії.
  5. Програма з обміну студентами. Якщо ви будете навчатися в Польщі, у вас з'явитися шанс взяти участь в міжнародних програмах, які дають можливість вчитися в обраному вами університеті Франції, Данії, Великобританії, США, інших країн протягом одного-двох семестрів.
  6. Можливість проживання в Європі. Навчаючись в університеті, ви зіткнетеся зовсім з іншою культурою, новими побутовими умовами, кращим сервісом. У вас буде можливість по-іншому поглянути на світ й отримати корисний досвід, який згодом зможете застосовувати в своїй роботі.
  7. Відкриті можливості для подорожей. Студенти польських вузів мають студентську візу, яка відкриває перед ними всі 28 країн Євросоюзу. У вільний від навчання час ви зможете відвідати історичні та культурні пам'ятки Європи.
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!