Новини

11 Вересня, 2019
Польські університети увійшли до рейтингу кращих вузів світу 2019 року!
Польські університети увійшли до рейтингу кращих вузів світу 2019 року!

 

Польські університети увійшли до рейтингу кращих вузів світу 2019 року!

(До рейтингу кращих вузів світу увійшло 6 польських університетів)

Вища освіта в Польщі має заслужено високу репутацію у світі. Це підтверджують вагомі світові рейтинги, в яких польські університети щорічно покращують свої позиції. Так, глобальне дослідження рейтингового агентства Round University Ranking (RUR) в 2019 році підтвердило цей факт, зарахувавши шість ВНЗ із Польщі до World University Rankings.

Кращі польські університети за рейтингом World University Rankings

Лідирує серед польських вищих навчальних закладів Варшавський Університет – найкращий виш країни, який у цьому році посів 411 місце. Також до цього рейтингу увійшли наступні польські ВНЗ:

  • Ягеллонський Університет (Краків) – 420 місце;
  • Варшавський Політехнічний Університет – 591 місце;
  • Університет ім. А.Міцкевича (Познань) – 601 місце;
  • Політехнічний університет (Гданськ) – 659 місце;
  • Політехнічний університет (Лодзь) – 710 місце.

Агентство RUR у даному рейтингу світових університетів оцінює кращі виші за 20 показниками їх діяльності, що згруповано в 4 основних напрями: викладання, дослідження, міжнародна різноманітність, фінансова стабільність. Кращі польські університети потрапили до «золотої» і «срібної» ліги технічних, медичних, гуманітарних та природничих вузів. А за критерієм «докторські ступені викладачів» та «академічний склад на одного бакалавра» Ягеллонський і Варшавський університети потрапили до першої сотні світових вишів, тобто до «діамантової» ліги.

Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації, стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення!

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!