Новини

29 Січня, 2020
Відеосюжети ТРК «Україна» та ТСН «1+1» про медичний ринок Польщі, його зацікавленість в українських фахівцях. Інтерв’ю з Русланом Сорокою - засновником та генеральним директором «ОсвітаПоль».
Відеосюжети ТРК «Україна» та ТСН «1+1» про медичний ринок Польщі, його зацікавленість в українських фахівцях.  Інтерв’ю з Русланом Сорокою - засновником та генеральним директором «ОсвітаПоль».

Дефіцит медичного персоналу в Польщі та великий попит на дані послуги призвели до того, що ця країна охоче приймає на легальну роботу лікарями, фельдшерами, санітарами іноземців, особливо українців. Журналістське дослідження від телеканалу «Україна» підтвердило той факт, що медичний ринок Польщі зацікавлений в спеціалістах з України.

Така ситуація вигідна для тих українців, які не змогли себе реалізувати на Батьківщині та шукають високооплачувану роботу за професією. Нострифікація отриманого в Україні диплому та легалізація медичної освіти хоч і складний процес, проте реальний, що підтверджують сотні наших співвітчизників. Медичний проект від «ОсвітаПоль» - «МедПОЛЬ», надає комплексну підтримку й допомогу з нострифікації дипломів українських лікарів, сприяє легшому проходженню процесу легалізації.

Руслан Сорока, генеральний директор «МедПОЛЬ», в інтерв’ю телеканалу розповів про досвід проходження цього процесу учасниками проекту, їх враження й чудових перспективах працевлаштування.


Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації, стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення! Прес-центр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!