Новини

19 Грудня, 2020
Нові цікаві туристичні місця у Варшаві
Нові цікаві туристичні місця у Варшаві

Нові цікаві туристичні місця у Варшаві

Столиця Польщі є одним із найбільш популярних міст Східної Європи. Вона приваблює туристів не лише самобутньою польською культурою, смачною традиційною кухнею й доступними цінами, а й визначними пам’ятками, цікавими туристичними й розважальними заходами. З кожним роком Варшава все більш розвивається, змінюється, пропонуючи відвідувачам та городянам новий рівень розваг. Тому подорожуючи Польщею і Європою у 2020 році, або проходячи стажування чи навчання в Польщі, обов’язково зазирніть до Варшави, щоб відвідати наступні місця.

Нові місця туристичної Варшави

  1. Варшавський музей ілюзій Cosmos. Захопливе місце для тих, хто цікавиться фотографією, любить викладати незвичайні фото й селфі в мережу. Великий вибір різноманітних експонатів дозволить вам зануритися у світ ілюзії, дізнатись можливості людського ока. Саме тут ви зробите безліч знімків, на заздрість своїм підписникам, до того ж проведете весело й захоплююче час.
  2. Музей комп’ютерів та ігор. Це місце буде цікавим для тих, хто провів своє дитинство, граючи на приставках в ігри типу маріо, танчики чи тетріс. У музеї знаходиться багато екземплярів класичних комп’ютерів, приставок, джойстиків, в які можна награтися досхочу. Це справжній рай для любителів ретро ігор та тих, хто цікавиться еволюцією, розвитком комп’ютерних технологій.
  3. Водний парк розваг Park of Poland, що під Варшавою. Цей надсучасний аквапарк розташувався в селищі Мщонув, що знаходиться в 30 км від Варшави. Він поєднав в собі більш ніж 30 гірок та близько 10 різноманітних басейнів: з термальною, солоною та різною за температурою водою. Близько 200 пальм, що були привезені з різних куточків світу, та відповідний інтер’єр створять затишну атмосферу відпочинку.
  4. Hala Bakalarska – куточок Азії у Варшаві. Потрапивши на вулицю Bakalarskiej, ви можете зробити культурну подорож до Азії з її смачною й екзотичною вуличною їжею, сувенірними магазинчиками й салонами краси, масажними кабінетами. Передбачено й приміщення для проведення культурних заходів, викладання уроків тайських єдиноборств, освоєння масажу.
  5. Оновлене кафе Rotunda – це не просто будівля, в якій знаходиться банк, це ще й смачна їжа, комфортне місце для зустрічі з друзями й знайомими, зручний простір для роботи фрилансерів, чудовий краєвид на серце Варшави й оранжерея з 17 000 рослин. Мальовничий внутрішній дворик у формі амфітеатру радо приймає гостей і різні культурні заходи.
  6. Tu Mi Wolno – сучасний культурний простір. Це вдале поєднання кафе зі смачною кавою, книжкового магазину з унікальними екземплярами й творами сучасних митців, а також театрального простору. А для атмосферності знаходиться все це в історичній споруді 1950 року.
  7. TEPfactor – унікальний парк розваг для активного відпочинку. Все, що вам знадобиться тут, аби подолати перешкоди, це логіка, кмітливість і витримка, також в нагоді стануть спритність, гарна фізична форма, вміння працювати в команді. Парк складається з 25 кімнат, 20 з яких можна проходити в будь-якому порядку. Після проходження цих простих завдань учасникам пропонується 4 преміум кімнати, а в разі їх подолання – остання 25-а зі скарбом. Парк чекає на відвідувачів від 10 років у ТРЦ Blue City.
  8. Centrum Praskie Koneser – центр культури й розваг. Це сучасний культурно-розважальний простір, в якому проводяться різні виставки, фестивалі, ярмарки, шоу-програми та ін. І хоча центр відкритий вже другий рік, проте він не перестає дивувати городян та туристів різноманіттям заходів. Знаходиться центр у своєрідному містечку, що складається з цегляних будиночків XIX-XX ст. Виглядає досить атмосферно.

Варшава має ще безліч цікавих місць, що здивують вас своєю оригінальністю, самобутністю. Подорожуйте й відпочивайте з користю!


Отримати вичерпні відповіді та консультації стосовно освіти в Польщі ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення!

Прес-центр ОсвітаПоль™

(044) 584-49-26

(097) 747-64-02

(050) 437-28-03

info@osvitapol.info

www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!