Новини

29 Січня, 2021
Порівняння цін в Україні та Польщі
Порівняння цін в Україні та Польщі

Брендовий одяг та взуття: порівняння цін в Україні та Польщі

Українські дівчата не лише найгарніші у світі, вони ще й одні з найбільш стильних. Дійсно, українська молодь ретельніше слідкує за новинками моди, відстежує тенденції, переймаючи їх до свого гардеробу. Вони прагнуть одягатися стильно й модно у магазинах відомих брендів того рівня, на який вистачає бюджет. Європейські ж студенти одягаються більш просто й ставляться до моди стримано.

Зважаючи на те, що ціни в Польщі в брендових магазинах більш доступні, ніж в Україні, то для українських студентів, яких цікавить вища освіта в Польщі, відкривається ще й чудова можливість шопінгу. Такі брендові магазини, як Mango, Reserved, Zara, Bershka, Cropp, House, Mohito чи Sinsay доступні не лише в великих українських містах, а й в польських. Порівняльне дослідження редакції shoppingpl.com цін на однакові речі в однакових брендових бутиках українських і польських міст показало, що одяг купувати вигідніше саме в польських. При чому різниця ця сягає від 15 до 40%, і це не зважаючи на розпродажі, які в Польщі переважно мають значно більший відсоток знижок.

До порівняння наведемо декілька прикладів:

  • літня сукня Zara з вирізом і вишивкою коштує в Україні 799 грн, в Польщі 610 грн;
  • джинси Mom Fit в Stradivarius на розпродажі Україна – 349 грн, Польща – 272 грн;
  • футболка з перлинами Stradivarius: Україна – 499 грн, Польща – 407 грн;
  • базове поло Zara для чоловіків: Україні – 599 грн, Польща – 407 грн;
  • бермуди Mango чоловічі: Україна – 799 грн, Польща – 610 грн.

На взуття у вказаних брендових магазинах також різниця в ціні може сягати й 40%. Наприклад, чоловічі кросівки Zara у нас вартують 799 грн, а в Польщі – 475 грн. Проте такі фірмові магазини, як Ecco, Geox, що спеціалізуються виключно на взутті, можуть бути в однаковій ціні, або навіть у зворотному напрямку.

Отже, навчання в Польщі – це не лише якісна освіта за доступною ціною, європейський диплом і цінності, море нових цікавих друзів і знайомств, а ще і якісний, стильний одяг за меншими цінами. Дрібниця, але ж приємна!


Пресцентр ОсвітаПоль™

(044) 584-49-26

(097) 747-64-02

(050) 437-28-03

info@osvitapol.info

www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!