Новини

29 Вересня, 2022
СИСТЕМА "USOS" В ПОЛЬСЬКИХ ВУЗАХ
СИСТЕМА
СИСТЕМА "USOS" В ПОЛЬСЬКИХ ВУЗАХ
При вступі до вищих закладів Польщі, закордонні студенти часто знайомляться з великою кількістю нововведень.
Однією з важливих відмінностей польської системи освіти від нашої є наявність загальної електронної системи USOS.
Як тільки абітурієнти вступають до польських вузів, їм необхідно зареєструватися в системі, яка надалі буде невіддільною частиною їх навчання.
Електронна система USOS являє собою додаток, який в кожному університеті називається по-різному. Кожен польський студент має свій аккаунт. У цій системі вказані дані студента і вся інформація щодо навчання: розклад занять, результаті сесій, оплати за навчання та за перездачі.
Загальна електронна система зручна тим, що якщо потрібно дізнатися розклад занять, не потрібно шукати фотографії в телефоні або запитувати в одногрупників, все знаходиться в особистому кабінеті, який навіть може надсилати нагадування про пари.
Тут зібрані всі дисципліни, що вивчаються та оцінки за сесію. Так само не викликає проблеми зв'язатися з викладачами або деканатом через особистий аккаунт. У міру надходження питань, біля кожного досліджуваного предмета можна знайти адресу електронної пошти викладача, написати йому та отримати відповіді на свої запитання. В аккаунті навіть можуть бути імена одногрупників з контактами.
У деяких університетах додаток містить, так звану, карту університету, де вказано розташування всіх кабінетів, що допоможе вибудувати маршрут.
Логіни та паролі до системи віртуального деканату надаються кожному студенту особисто після зарахування до навчально закладу.

Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!