Новини

31 Жовтня, 2022
Реалізувати себе в Польщі
Реалізувати себе в Польщі

Для кожного студента вкрай важливим залишається питання майбутньої кар'єри та працевлаштування.

Європейська якість освіти є дуже гідною. З польським дипломом, знанням мов і наявністю досвіду, знайти цікаву роботу не складе труднощів. А у разі відсутності досвіду, безліч роботодавців пропонують випускникам програми стажувань, і якщо обидві сторони залишаться задоволеними, пропонують контракт.

Більшості компаній вигідно проводити тренінги та практики для студентів, бо, по суті, вони самі собі вирощують фахівців.

Багато приїжджих студенти вже під час навчання на бакалавраті починають замислюватися про роботу за фахом або про свій бізнес, деякі вже починають реалізовувати свої ідеї.
Завдяки розвиненій економіці Польщі, перспективному працевлаштуванню та можливості отримання подвійного диплома, вже після 2-3 тижнів навчання на магістратурі, безліч наших студентів змогли знайти роботу в дуже великих корпораціях, таких як Microsoft, citi, Procter and Gamble або навіть відкрили свій бізнес.

Розглянемо етапи прийому на роботу:

На початковому етапі, це зазвичай телефонна розмова, кандидатам поставлять кілька запитань.
Якщо перший етап успішно пройдено, то наступним кроком буде співбесіда, це може бути або онлайн розмова, або ж кандидатів запрошують в офіс.
Потім, як правило, стажування. Претендентів на посаду зазвичай кілька, їх всіх посвячують в нюанси роботи. Практика може тривати від кількох днів до місяця, в залежності від обраної компанії й посади.
Ну і нарешті, коли стажування пройдено, вибирають кращого кандидата й укладають з ним контракт.

Всі знання і навички, якими повинен володіти студент, щоб легко дістати бажану роботу, надають університети. Студентам, які активні та докладають зусиль під час навчання, буде набагато простіше добре облаштуватися та знайти престижну і високооплачувану роботу.

Неважливо який у вас вік або ступінь навчання, головне - це цілеспрямованість, наполегливість, бажання працювати й розвиватися, а коли все це є - обов'язково з'являться і можливості!


 Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».

Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!