Новини

04 Листопада, 2021
Що вивчають на факультеті “Готельно-ресторанна справа”
Що вивчають на факультеті “Готельно-ресторанна справа”

Що вивчають на факультеті “готельно-ресторанна справа”

Один з найперспективніших та найцікавіших напрямків, який обирають багато студентів – це готельно ресторанний бізнес. З розвитком світової економіки, сфери подорожей та розваг зростає популярність цієї спеціальності.

Предметом вивчення є процес управління та функціонування підприємств сфери обслуговування, готельно-ресторанних комплексів та організацій, що надають послуги розваг та відпочинку.

 

У процесі навчання студенти вивчають менеджмент, маркетинг, підприємництво, управління персоналом, основи психології та соціології, готельну справу та бухоблік. У навчальних програмах особлива увага приділяється вивченню іноземних мов, прав споживачів, а також предметам, пов'язаним із ресторанною діяльністю. Наприклад, студенти отримають навички у складанні меню та винної карти, дізнаються яких постачальників краще наймати та навчаться вираховувати бюджет для банкетів, побувають в готелях та вивчатимуть  бізнес-процес зсередини.

Для роботи з іноземцями, знадобляться розвинені навички комунікації, а також знання культури та традицій, прийнятих у різних країнах.

Абітурієнти можуть обрати одну з двох спеціальностей:

Готельно-ресторанна справа або Готельний бізнес

У студентів такого факультету цікава практика та хороші кар'єрні перспективи. Наприклад, позиція ресепшионіста в ресторані може стати відмінним стартом для менеджера готельно-ресторанного бізнесу - управлінця з широким діапазоном можливостей зростання: від старшого адміністратора до готелю або цілої мережі.

Такий факультет є у багатьох польських вишах, ціни на навчання тут стартують від 800 євро на рік.


Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info

 

 

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!