Новини

04 Березня, 2015
«5 канал» в гостях у «ОсвітаПоль» в Польщі
«5 канал» в гостях у «ОсвітаПоль» в Польщі

 

«5 канал» в гостях у «ОсвітаПоль» в Польщі 

З 19 по 21 лютого в генеральному офісі «ОсвітаПоль» у Варшаві ми приймали гостей – журналістів «5 каналу». Упродовж цих трьох днів наші українські візитери мали можливість детально ознайомитись із робочим процесом Програми, переконатися в результативності дій наших координаторів, турботливому піклуванню над студентами та чисельних перевагах польської освіти. 

У результаті цього візиту було записано інтерв'ю з засновником і генеральним директором Програми «ОсвітаПоль» - Сорокою Русланом Олександровичем. Запис інтерв'ю відбувався в Бібліотеці Варшавського університету – історичному і дуже символічному місці для польської культури і науки. Це не лише одна з найбільших і значущих бібліотек в Польщі, це ще і справжнісінький арт-об'єкт, важливість якого для польського культурного суспільства складно переоцінити.

У інтерв'ю піднімались цікаві й актуальні теми для українських абітурієнтів та їх батьків. А саме: особливості навчання в Польщі сьогодні, очевидні переваги співпраці з «ОсвітаПоль», перспективи та можливості працевлаштування випускників польських вузів на світовому ринку праці, ін. Також Руслан Олександрович поділився з телеглядачами амбітними і далекоглядними планами Програми на майбутнє.

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!