Новини

04 Квітня, 2023
З 3 квітня розпочалась реєстрація на НМТ
З 3 квітня розпочалась реєстрація на НМТ

Учасникам НМТ радять не зволікати з реєстрацією на тест!

В Українському центрі оцінювання якості освіти радять майбутнім учасникам національного мультипредметного тесту не зволікати з реєстрацією на тестування.

Незважаючи на те, що реєстрація триватиме до 3 травня, вступникам варто не відкладати реєстрацію, щоб за необхідності мати час для того, аби усунути недоліки чи внести потрібні реєстраційні зміни.

Загалом зміни до поданої при реєстрації інформації можна вносити в персональному кабінеті вступника до 7 травня.

Як відомо, реєстрація на НМТ розпочалася 3 квітня.

Реєстрація вступників відбувається дистанційно за допомогою спеціального сервісу на сайті Українського центру оцінювання якості освіти:
https://my.testportal.gov.ua/registration/nmt

Нагадуємо, що ОсвітаПоль рекомендує здавати НМТ усім вступникам польських вузів (і державних, і приватних).  Деякі вузи враховують результати тесту, деяким  важливо сам факт здачі ЗНО, але результати, при цьому, не беруть до уваги. Є вузи, які не вимагають ЗНО, але завжди можливі зміни в умовах вступу.


Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації, стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Прес-центр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!