Новини

08 Лютого, 2016
Відкриття нових філій ОсвітаПоль

Спрямованість нашого суспільства до європейських цінностей, актуальність польської освіти серед української молоді та її прагнення до кращого перспективного майбутнього сприяють динамічному розвитку освітньої програми «ОсвітаПоль». Для зручності своїх клієнтів та підвищення рівня обслуговування Програма прагне до розгалуженості власної мережі та відкриття нових філіалів у різних містах України.

Так, за останні 3 місяці було відкрито 4 нових регіональних філіали «ОсвітаПоль» в Чернівцях, Херсоні, Кіровограді та Вінниці. Для зручності роботи з абітурієнтами офіси, як завжди, сучасні та добре обладнанні, знаходяться в центральних районах міст. В більшості з них передбачено приміщення для проведення курсів польської мови для майбутніх студентів.

Оскільки існує затребуваність на відкриття філій ще в багатьох містах України, «ОсвітаПоль» не зупиняється на досягнутому.
Програма працює над розвитком своєї регіональної мережі, тому очікуйте на відкриття нових офісів уже в найближчому майбутньому.
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!