Новини

27 Травня, 2016
Навчання в Польщі: співпрацюйте з професіоналами
Навчання в Польщі: співпрацюйте з професіоналами

 

В травні 2016 року Польсько-українська програма «ОсвітаПоль» провела тренінг в Польщі для своїх співробітників, з метою підвищення рівня їх кваліфікації. Триденна програма тренінгу охопила зустрічі з представниками найавторитетніших навчальних закладів Польщі у двох містах, які мають найбільший вплив на польську освіту: у Варшаві та Кракові.

Серед відвіданих ВИШів були такі державні заклади, як Ягеллонський університет, Варшавський Національний Університет, Краківський Економічний Університет, Краківський Педагогічний Університет. Також тренінг передбачав зустрічі з провідними фахівцями відомих приватних університетів, а саме: Академії «Вістула», Академії Моджевського, САН.

Представники цих навчальних закладів у своїх лекціях торкалися найбільш актуальних тем, які турбують українських абітурієнтів:

  • правильний вибір професії з огляду на сучасні тенденції польського та європейського ринку праці, аналіз ринку, прогнози на майбутнє;
  • ознайомлення з найбільш затребуваними освітніми пропозиціями та презентація новинок, на які варто звернути увагу при виборі профілю навчання;
  • зміни у правилах вступу до польських навчальних закладів, обговорення візових проблем.

Турбота про незмінно високий рівень кваліфікації працівників «ОсвітаПоль», наявність у них розуміння сучасної ситуації в польській вищій освіті, дає впевненість у позитивному результаті від співпраці з даною Програмою.

 

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!