Новини

30 Січня, 2017
Акція від партнера ОсвітаПоль - Академії Фінансів та Бізнесу Вістула!
Акція від партнера ОсвітаПоль - Академії Фінансів та Бізнесу Вістула!

 

Один з найбільших приватних польських ВНЗ, – Академія фінансів та бізнесу Вістула, що являється партнером ОсвітаПоль – розпочинає акцію на Вступ-2017 року: при подачі заявки на навчання, курси польської чи англійської мови безкоштовно!

За умовами акції отримати безкоштовні мовні курси можна при оплаті за навчання до 30 квітня 2017 року:

-          при оплаті за 1 семестр – 1 місяць курсів безкоштовно;

-          при оплаті за 2 семестри – 2 місяці курсів безкоштовно.

Варто зазначити, що до програми курсів з польської мови включено навчальні матеріали, текст по закінченню курсів і сертифікат. До програми курсів з англійської мови не входить вартість навчальних матеріалів, що складає 25 євро, а також іспит для отримання сертифікату TOEIC, що вартує 90 євро. Учасники курсу мають сплатити ці додаткові витрати на місці.

До слова, свою роботу Академія фінансів та бізнесу Вістула розпочала ще в 1996 році, як Вища школа Економіки та Інформатики. Протягом свого існування цей потужний приватний навчальний заклад завжди займав найвищі позиції в рейтингу кращих університетів Польщі. Проте він добре відомий не лише в рідній країні, а й далеко за її межами, оскільки славить своєю міжнародною атмосферою й радо приймає студентів з усіх континентів, більш ніж з 25 країн світу.

Детальнішу інформацію про Академію Вістула, умови вступу та навчання отримаєте контактуючи з фахівцями ОсвітаПоль:

(044) 584-49-26

(097) 747-64-02

(050) 437-28-03

info@osvitapol.info

https://www.osvitapol.info/universytet-polscha/uid/26-VISTULA

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!