Новини

04 Грудня, 2020
ВСТУП ГАРАНТОВАНО!
ВСТУП ГАРАНТОВАНО!

Якщо ваша мета – отримати якісну освіту й мати європейський диплом, то варто знати, що Польща є найзручнішою країною для навчання українців. Проте через доступність і високу якість польської освіти, вона досить  популярна не лише серед українців, а й інших іноземців, тому успішність вступу залежить від злагодженості й правильної послідовності дій, вчасного подання документів та реагування на запити навчального закладу.

Польсько-українська програма «ОсвітаПоль» надає українським абітурієнтам комплексні рішення, що пов’язані зі вступом до польських навчальних закладів. Маючи за плечима понад 17 років досвіду, ми здатні розв’язати питання будь-якої складності. Це важливо у нестабільній ситуації сьогодення, коли «правила гри» можуть змінюватись навчальними закладами чи консульствами часто непередбачувано.

Переваги вступу разом із «ОсвітаПоль»:

  1. Профдіагностика і допомога з вибором напрямку.
    Важливо, що фахові спеціалісти «ОсвітаПоль» проведуть профдіагностику абітурієнта, нададуть рекомендації щодо вибору та перспективності професії. Разом з фахівцями краще обирати навчальний заклад, відповідно до бажаного факультету та бюджету родини.
  2. Рекомендації з підготовки.
    Програма веде своїх абітурієнтів до успішного вступу, доки результат не буде позитивним. Спеціалісти розкажуть, як готуватись до обраного вступу, чи важливі результати ЗНО та ДПА, на що очікувати – співбесіду чи тестування, на які предмети звернути увагу.
  3. Збір і подача документів.
    Ми допоможемо вам зібрати повний пакет документів, відповідно до вимог обраного ВНЗ, зробимо їх переклад, апостиль. А наші польські менеджери подадуть документи до обраного вишу, відповідно до всіх його вимог.
  4. Зручні курси польської мови.
    В залежності від ваших побажань, запропонуємо курси в мовних школах чи онлайн, індивідуальні чи групові, з викладачами-українцями чи носіями мови.
  5. Забезпечення житлом в Польщі.
    Студентам буде запропоновано зручні варіанти проживання на вибір: комфортні гуртожитки – від бюджетних до віп-варіантів. Офіційний документ про зареєстроване житло потрібен для оформлення візи.
  6. Оформлення візи.
    Спеціалісти Програми допоможуть зібрати весь пакет документів для отримання студентської візи, відповідно актуальних вимог. Всі студенти «ОсвітаПоль» щороку довгострокові Національні польські візи!
  7. Організація приїзду на навчання.
    Організація виїзду студентів до місця навчання у супроводі представників Програми, поселення, знайомство з містом та ВНЗ, корисні поради, що допоможуть легше адаптуватися, – все це ми беремо на себе.
  8. Підтримка батьків і студентів.
    Координатори програми надають необхідну підтримку молодим людям, допомагають розв’язати питання, що виникають з навчанням, проживанням. Також ми консультуємо, інформуємо й підтримуємо батьків, що залишаються в Україні.

Алгоритм вступу до польського ВНЗ

Підсумовуючи та впорядковуючи послідовність дій, що має пройти кожен майбутній студент польського університету, можна скласти наступний алгоритм вступу:

  • отримати консультацію від спеціалістів «ОсвітаПоль» за телефоном або в найближчому офісі Програми;
  • обрати ВНЗ і спеціальність, подати попередній комплект документів безпосередньо в офісі, онлайн, або надіславши поштою;
  • розпочати вивчення польської мови;
  • закінчити школу й подати повний пакет документів до офісу «ОсвітаПоль», згідно з детальним переліком та інструкцією від менеджера;
  • проводжувати вивчення мови й освоєння культури польського народу;
  • отримати документи, що підтверджують зарахування до ВНЗ та зареєстроване житло;
  • відкрити довгострокову студентську візу;
  • приїхати до міста навчання в Польщі разом із представниками «ОсвітаПоль»;
  • вдосконалити польську мову на курсах у Варшаві, адаптуючись до нового мовного середовища, нової країни;
  • успішно розпочати навчання, отримуючи безліч позитивних вражень від європейської освіти та проживання в Польщі.

Ставши студентом бажаного польського ВНЗ, радимо молодим людям не проґавити той шанс, що їм надали батьки, а отримати якісну європейську освіту, насолоджуючись навчанням, проживанням і знайомством із новими людьми. Впевнено будуйте своє майбутнє!


 

Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». 
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

 

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!