Новини

19 Березня, 2024
МРІЄТЕ НАВЧАТИСЬ ЗА КОРДОНОМ?
МРІЄТЕ НАВЧАТИСЬ ЗА КОРДОНОМ?
Ви мрієте вчитися за кордоном, але думаєте, що це надто складно та дорого? Інша країна, культура, іноземна мова, багато витрат, багато клопоту.
Всі труднощі лише на перший погляд, здаються такими надприродними. Але як тільки ви почнете робити перші кроки – все стане набагато легше, адже почати завжди найскладніше.
Наразі ціни на навчання в Польщі мало чим відрізняються від цін в Україні, іноземну мову можна вивчати онлайн, не виходячи з дому, часу на це знадобиться 6-8 місяців.
З кожним роком вища освіта за кордоном стає популярнішою і набагато доступнішою для наших краян. Студенти, які закінчили закордонні університети, як правило, легко знаходять свою нішу на міжнародному ринку праці та успішно рухаються кар'єрними сходами.
Закордонні вузи мають розвинену навчальну, матеріальну та наукову базу. Європейська система освіти гнучкіша, швидше реагує на запити ринку та вимоги роботодавця, що дає можливість максимально ефективного застосування знань у майбутньому.
Існує безліч корисних бонусів за навчання за кордоном. Це і нові знайомства, завдяки яким багато хто виходить на новий щабель у кар'єрі. Це і знання іноземної мови, яка дасть змогу знайти перспективну роботу не лише у Польщі, а й у всьому світі. Навчання в іншій країні - це самостійність і найважливіші життєві навички адаптації та взаємодії в новому середовищі.
 
Зацікавилися? Звертайтесь, і ми з радістю вам у цьому допоможемо, взявши всі турботи з організації вступу на себе! 

Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти проживання в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль».
Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!