Новини

11 Лютого, 2020
ЧОМУ СТУДЕНТИ ОБИРАЮТЬ ВІСТУЛУ?
ЧОМУ СТУДЕНТИ ОБИРАЮТЬ ВІСТУЛУ?

«Найкраще підготувати наших випускників до їх майбутньої кар’єри, постійно модернізуючи навчальні технології та адаптуючи програму до мінливого світу» - це місія, яку наслідує Академія VISTULA.

Академія фінансів та бізнесу Вістула – один із найкращих приватних університетів у Польщі. І щороку багато наших студентів обирають саме цей вуз.

Які переваги такого вибору? Чим приваблює навчальний заклад українських студентів? Ми визначили 6 топ-переваг, які будуть цікаві майбутньому абітурієнту.

1. Велика кількість сучасних та затребуваних спеціальностей (економіка, графіка, журналістика, інформатика, архітектура, міжнародні стосунки, облік та аудит тощо).

2. Диплом університету – пізнаваний та престижний освітній документ на ринку праці. За результатами 2019 року навчальний заклад посів 5-те місце в рейтингу Perspektywy - 2019 серед усіх приватних навчальних закладів Польщі. Особливо високо була оцінена економічна освіта випускників. У цій категорії університет посів друге місце. А в загальнодержавній системі моніторингу випускників університетів (ELA) у категорії «Менеджмент», напрям Академії фінансів та бізнесу вийшов на перше місце. Випускник магістратури факультету бізнесу та міжнародних відносин заробляє після закінчення університету в середньому 9 193,10 злотих брутто щомісяця.

3. Націленість на практичні знання. Викладачі університету - практики та експерти в своїй галузі. Вістула співпрацює з такими бізнес-партнерами, як CBRE Corporate Outsourcing, CYFROWY POLSAT, INFO PRACA, MEETING PROFESSIONALS INTERNATIONAL, POLSKO – TURECKA IZBA GOSPODARCZA, мобільний оператор PLUS, Bank Zachodni WBK, Alior Bank та з іншими відомими компаніями. Бізнес-партнери беруть участь в оновленні навчальних програм, надають тренерів, оплачують студентські практики, пропонують стажування та працевлаштовують найкращих випускників.

4. Навчання проходить у міжнародному середовищі. Два роки поспіль вуз посідає перше місце в рейтингу Perspektywy за рівнем інтернаціоналізації, адже у вузі навчаються студенти та працюють викладачі з 80 країн світу. Кожен студент може брати участь в програмах Erasmus, котрі передбачають студентський обмін та навчання в одній з-понад 40 країн.

5. Сучасний кампус, технічно обладнані аудиторії, велика бібліотека, зокрема електронна – хороші умови для навчання студентів. Студенти мають доступ до великої кількості спортивних секцій та наукових клубів.

6. І що дуже важливо - доступна ціна не тільки на польськомовні, але й на англомовні програми. Вартість року навчання на польськомовних факультетах – від 1200 євро. На факультетах з англійською мовою викладання - від 2000 євро за рік. Також зазначимо, що вуз щороку проводить акції для своїх перших заявників: знижки на навчання, відсутність вступного внеску чи безкоштовні курси з польської та англійської мови перед навчанням.


Отримати вичерпні відповіді та консультації стосовно освіти в Польщі ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення!
Прес-центр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!