Новини

01 Лютого, 2024
КОЛИ ВАРТО ПОДАВАТИ ДОКУМЕНТИ НА ВСТУП?
КОЛИ ВАРТО ПОДАВАТИ ДОКУМЕНТИ НА ВСТУП?

КОЛИ ВАРТО ПОДАВАТИ ДОКУМЕНТИ НА ВСТУП?

З огляду на велику популярність та навчання в Польщі, а також на все більшу кількість вступників щороку, «ОсвітаПоль» надає можливість для учасників Програми подання заявки на вступ до обраного польського університету вже з першого вересня попереднього року. Завдяки цьому, абітурієнт знатиме актуальні вимоги вступу на факультеті, що його цікавить, а також матиме більше часу для належного приготування до процедури вступу. Деякі вузи в процесі вступу беруть до уваги бали ЗНО чи оцінки в атестаті. Тому, Ваша рання подача заявки на вступ надасть змогу координаторам ОсвітиПоль завчасно надати своїм абітурієнтам максимум інформації, що, своєю чергою, збільшить шанси на зарахування.

Часто вузи проводять різноманітні акції під час вступної кампанії для тих абітурієнтів, які вже зареєстровані до вузу - безкоштовні курси в університеті перед навчанням, знижки на навчання, звільнення від рекрутаційного внеску тощо. Про це ми інформуємо своїх абітурієнтів і реєструємо їх до участі в цих акціях.

Після нового року, ми надаємо студентам на вибір варіанти місць проживання: від бюджетних студентських гуртожитків - до VIP апартаментів. І після того, як абітурієнт обрав варіант, одразу бронюємо це житло. Тому ті наші учасники, які зареєструвалися раніше - і отримають найбільше можливих варіантів.

Що стосується вступу до технікумів після 9-го класу - документи приймаємо лише до вичерпання заброньованих місць. Найшвидше, звісно, "закінчуються" місця у державних технікумах, де навчання є безкоштовним. Як показує практика, орієнтовно, до 1 квітня.

Звичайно, вибір спеціальності, навчального закладу і країни здобуття освіти - важливе питання, яке вимагає зваженого підходу, підготовки та не терпить поспіху. Тому, ми завжди раді надати вам вичерпні та кваліфіковані консультації та відповісти на всі ваші запитання у найближчому офісі ОсвітиПоль чи за телефоном.
Але якщо ви серйозно налаштовані здобувати освіту в Польщі та вже прийняли рішення - не зволікайте! Подавайте попередній комплект документів, а ми забезпечимо вам спокійний, комфортний та гарантований вступ!


Отримати вичерпні відповіді та консультації стосовно освіти в Польщі ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль». Приймайте зважені рішення!Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info

 

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!