Новини

03 Травня, 2021
Подорож на weekend
Подорож на  weekend

Такий вид розваг серед студентів дуже популярний. Безліч цікавих країн знаходиться поруч з Польщею, тому виїхати туди на пару днів труднощів не складе.

І так, щоб спланувати свою поїздку, насамперед потрібно з'ясувати, які країни межують з Польщею і в які не потрібна віза - це країни, що входять до Шенгенської зони: 

Чехія, Словаччина,  Німеччина,  Литва. 

Ці країни є сусідами Польщі й щоб туди в'їхати, не потрібно проходити ніякі прикордонні пости, як і для в'їзду в Польщу з цих країн.

Більш віддаленими, але цілком реальними для відвідування, країнами є: Австрія,  Бельгія,  Угорщина,  Латвія,  Естонія,  Італія.

До всіх цих країн можна доїхати поїздом або автобусом, які відправляються туди практично кожен день. В середньому квитки коштують близько 100 -150 злотих. Але якщо для вас це втомлює, то можна скористатися літаком. Часто авіакомпанії проводить акції, продаючи квитки по лоукост - цінами з Варшави до багатьох європейських міст. Однак через епідемію коронавірусу правила перетину кордонів змінилися, тому важливо враховувати цей факт.


Отримати вичерпні відповіді та фахові консультації стосовно освіти в Польщі, ви можете у фахівців Програми «ОсвітаПоль»

Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info

 

 

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!