Новини

12 Червня, 2022
ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ АБІТУРІЄНТІВ РОЗПОЧАВСЯ ДОДАТКОВИЙ ПЕРІОД РЕЄСТРАЦІЇ НА МУЛЬТИТЕСТ
ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ АБІТУРІЄНТІВ РОЗПОЧАВСЯ ДОДАТКОВИЙ ПЕРІОД РЕЄСТРАЦІЇ НА МУЛЬТИТЕСТ
РОЗПОЧАВСЯ ДОДАТКОВИЙ ПЕРІОД РЕЄСТРАЦІЇ НА МУЛЬТИТЕСТ
 
З 10 червня, для українських абітурієнтів розпочався додатковий період реєстрації на національне мультипредметне тестування (НМТ). Про це повідомив міністр освіти й науки України Сергій Шкарлет.
 
«Вступники, які не встигли заповнити реєстраційну картку до 19 квітня, проте мають бажання проходити тестування, можуть зареєструватися і взяти участь у додатковій сесії НМТ. Реєстрація доступна до 20 червня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти», – йдеться у повідомленні.
 
Дані для входу у спеціальний сервіс будуть доступними з 25 червня. Підтвердити участь у додатковій сесії тестування можна буде з 8 по 18 липня через інформаційну сторінку.
 
Із 1 до 10 серпня потрібно буде надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ. До 12 серпня – отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування. У додатковій сесії НМТ відбудеться з 16 по 20 серпня.
 
Нагадаємо, що цього року зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у спрощеному форматі. Зокрема, оцінювати випускників будуть за допомогою мультипредметного тесту з української мови, історії України та математики.
Джерело: https://tvoemisto.tv/


☎️Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info
www.osvitapol.info
З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!