Новини

18 Листопада, 2016
Успішне завершення всеукраїнського туру: результати та висновки експерта
Успішне завершення всеукраїнського туру: результати та висновки експерта

 

В жовтні – перших числах листопада 2016 року в найбільших містах України пройшли зустрічі з експертом із польської освіти Русланом Сорокою на тему «Все про навчання в Польщі». Проект охопив 17 міст нашої країни в різних областях, щоб надати змогу всім бажаючим особисто поставити питання експерту, отримати достовірну інформацію від першоджерела.

Можна з впевненістю сказати, що даний проект викликав величезне зацікавлення в українців. Зустрічі відвідало понад 3 тисячі осіб, більшість з яких були не просто слухачами, а активними учасниками обговорення. Так, найбільший інтерес викликали актуальні теми, що стосувалися змін у польській освіті та правильного вибору ВНЗ.

Висновки після проведення проекту:

У порівнянні з минулими роками значно зріс рівень поінформованості абітурієнтів та їх батьків, щодо вибору польського навчального закладу та майбутньої професії. Тішить, що сьогодні українці, маючи більше інформації, аналізують та раціонально обирають своє майбутнє.

Дякуємо всім за активну участь у заходах, за незабутні враження та приємне спілкування.

 


Увага!!! 25 листопада 2016 року буде оголошено 2 переможці жеребкування, які стануть щасливими власниками безкоштовних квитків на весняний промо-тур до Польщі, що відбудеться 23-26 березня 2017 року. Учасники жеребкування – відвідувачі зустрічей «Все про навчання в Польщі».

Успіхів!

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!