Новини

23 Листопада, 2016
Розважайся та вивчай польську в Карпатах – зимовий табір 2017
Розважайся та вивчай польську в Карпатах – зимовий табір 2017

 

Незабутні зимові канікули в чарівних Карпатах! Пропонуємо Вашій увазі освітній курс по вивченню польської мови в Карпатах – розважально-навчальний табір, де підлітки віком 14-17 років зможуть поєднати корисне з приємним. Досвідчені викладачі в доступній формі пояснюватимуть особливості польської мови, відкриють учням секрети та правила, що полегшать розуміння та вивчення польської мови та культури. На курсах відсутній стресовий фактор пов’язаний з системою оцінювання, конкуренцією та критикою викладачів – ми не примушуємо, а зацікавлюємо учнів, що безумовно приносить свої плоди.

Окрім навчання та спілкування польською на дітей чекають запальні дискотеки, захоплюючі поїздки та цікаві квести. Квінтесенція, що створена поєднанням відпочинку та навчання, дозволяє досягнути чудових освітніх результатів. Програма табору створена професіоналами таким чином, щоб не перенавантажувати дітей. По завершенню табору всі учасники отримають відповідний сертифікат, що засвідчує проходження навчального курсу.

Всього за 7900 грн Ви отримуєте десятиденний курс польської мови, розважальну програму відпочинку, захоплюючі екскурсії у мальовничих Карпатах, чотириразове харчування, дискотеки, перегляди фільмів, цікаві змагання та квести.

Польський мовний табір в Карпатах від «ОсвітаПоль» – відмінний шанс вдосконалити рівень володіння польською та провести незабутні зимові канікули!

ДЕТАЛI ТАБОРУ >>

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!