Новини

17 Грудня, 2020
Обережно, діють шахраї!
Обережно, діють шахраї!

   Обережно, діють шахраї! Covid-19 створив чудові умови для їх діяльності.

    На час пандемії виїзд до країн Європи, зокрема до Польщі, для українців обмежено. Виключення становлять певні категорії осіб, у тому числі студенти, які навчаються в Польщі й можуть підтвердити це документально.

    Наприкінці жовтня на кордоні з Польщею було затримано групу українців, які намагалися виїхати до ЄС. Молоді люди мали з собою фальшиві документи, що нібито підтверджували їх вступ до польського університету. «Оригінальність» таких документів прикордонники швидко викрили, у результаті обвинуватили осіб у підробці документів та депортували без права в'їзду до ЄС на тривалий час.

    Сьогодні, в умовах пандемії та тотальних заборон, з’явилось чимало фірм, які продають фальшиві засвідчення про вступ, інші документи. Ця історія ще раз підтверджує відому істину – співпрацювати потрібно лише з надійними компаніями, які мають відмінну репутацію й тривалу успішну діяльність, зарекомендували себе в Україні та Польщі.

Польсько-українська програма «ОсвітаПоль» є офіційним партнером польських університетів в Україні, яка надає достовірну інформацію своїм студентам та їх батькам, підтримує їх, консультує та розв’язує всі питання в цей непростий для всього світу час.

    Наші кваліфіковані фахівці підбирають навчальний заклад, відповідно до побажань абітурієнта та можливостей його родини, гарантують вступ до польського вишу, допомагають із вирішенням питань проживання, вивчення мови, відкриття візи, виїзду за кордон, поселення, адаптації тощо.

    Маючи мережу постійно діючих офісів в Україні та Польщі та більш ніж 17 років досвіду, ми не щезаємо в проблемний час, а навпаки – передбачаємо можливі ситуації, знаходимо оптимальний варіант вирішення справи та надаємо гарантію вступу!

Ваш вступ і спокій батьків – це наша репутація!


Пресцентр ОсвітаПоль™
(044) 584-49-26
(097) 747-64-02
(050) 437-28-03
info@osvitapol.info

 

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!