Новини

15 Лютого, 2016
Польські вузи знижують ціни на навчання в Польщі
Польські вузи знижують ціни на навчання в Польщі

 

Останнім часом все більше польських університетів повідомляють про зниження вартості навчання саме для українських студентів. Враховуючи непросту ситуацію, що склалася в нашій країні, польська нація, зокрема польські вузи, дійсно намагаються підтримати українців на їх шляху до європейського суспільства. А що потрібно для розвитку і стрімкого прогресу держави? Звичайно ж, кваліфіковані досвідчені фахівці з якісною європейською освітою, попит на яких останнім часом помітно зростає. Тому польські університети, прагнучи підтримати українських студентів, йдуть на значні поступки і зниження вартості навчання. Таким чином освіта в Польщі стає ближчою і доступнішою для українців. Розглянемо найпривабливіші пропозиції від кращих ВНЗ Польщі.

Ченстоховський політехнічний університет - один із найавторитетніших державних вищих навчальних закладів Польщі з потужною матеріально-технічною базою й сильним кадровим складом (485 докторів наук і 145 професорів). Сьогодні в університеті навчається 11 тис. студентів на 6 факультетах і більш ніж на 100 спеціальностях на освітніх рівнях «бакалаврат», «магістратура» і «докторантура».

Честоховська політехніка надає студентам усі умови для комфортного навчання. Це й модернізовані аудиторії, зали та лабораторії, велика академічна бібліотека, три комфортних гуртожитки та багато іншого. Співробітники та студенти вузу активно беру участь у міжнародних дослідженнях, із результатами яких виступають на симпозіумах і конференціях по всьому світу. Акредитація інженерних напрямків у Федерації національних інженерних асоціацій Європейського Союзу в Брюсселі дозволяє випускникам політеху отримувати ступінь європейського інженера. Участь вузу в багатьох міжнародних програмах дає можливість студентам стажуватися, навчатися й отримувати диплом університетів з інших країн світу.

Сьогодні Ченстоховська політехніка радо відкриває свої двері для українських студентів і пропонує їм знижку на навчання в розмірі 50%. Це означає, що навчання в Польщі в престижному державному вищому навчальному закладі обійдеться для наших земляків у 1000 євро на рік.

Університет ім. Марії Склодовської-Кюрі у Любліні є найбільшим державним вузом у Східній Польщі. Сьогодні він пропонує студентам з України отримати перспективну польську освіту за акційною ціною (1250 євро на рік!) за напрямком «Міжнародні відносини» (магістратура 2 роки, англійська мова навчання). На інші освітні напрямки університет також надає знижки до 40%.

Нині спеціальність «Міжнародні відносини» особливо актуальна й затребувана, враховуючи світові процеси глобалізації та інтеграції країн. Отже, проблем із працевлаштуванням у випускників даної спеціальності не виникне. Вони можуть працювати в міжнародних компаніях, займатися дипломатичною діяльністю, брати участь в різних бізнес-проектах.

Університет ім. Марії Склодовської-Кюрі відрізняється різнобічністю напрямів навчання. Сильними сторонами вишу є точні науки (математика, інформатика, природничі науки), гуманітарні науки (філологія, журналістика), а також юридичний, економічний та художній напрямки. Щорічно в університеті навчається близько 30 тис. студентів.

Абітурієнтам та їх батькам, які бажають отримати доступну освіту у Польщі, варто також звернути увагу на приватний навчальний заклад - Академія Економіки в Радомі. Популярні напрямки освіти, сучасні модернізовані корпуси, аудиторії та лабораторії, передові методики навчання й традиції європейської освіти, нові комфортні гуртожитки (від 50 євро) - це далеко не всі переваги Академії. Основна спеціалізація вузу - підготовка менеджерів, бізнес-керівників і адмін.робітників широкого спектру, здатних реалізувати різні бізнес-проекти на світовому рівні. Доступна ціна на навчання (770-900 євро на рік) робить цей виш дуже привабливим не тільки для польських студентів, а й для студентів зі Східної Європи.

Це далеко не всі спокусливі пропозиції від польських вузів. Отримати більш детальну інформацію про особливості освіти в Польщі, провідні державні й приватні навчальні заклади Ви можете за телефонами, розміщеними у нас на сайті, а також в офісах «ОсвітаПоль», які знаходяться в усіх регіонах України.

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!