Новини

23 Вересня, 2015
Нові розцінки на вступну кампанію - 2016
Нові розцінки на вступну кампанію - 2016

 

Доводимо до відома наших потенційних клієнтів та майбутніх учасників Програми, що на вступну кампанію 2016 року «ОсвітаПоль» змінює вартість своїх послуг. Враховуючи неодноразові звернення бажаючих приєднатися до нашої Програми та розуміючи складну економічну ситуацію в Україні, ми вирішили піти на зустріч нашим клієнтам та знизити вартість послуг.

Так, вартість пакету «Стандарт» на 2016 рік становитиме 690 євро і, як звичайно, буде розбиватися на дві частини, тобто два платежі. При вступі до державних ВНЗ, до другої частини оплати послуг слід додати 60 євро.

Вартість бюджетного пакету «Економ» - 460 євро (не поширюється на вступ до державних ВНЗ та Академії Моджевського в Кракові).

Для бажаючих отримати професійно-технічну освіту в Польщі «ОсвітаПоль» також підготувала приємну новину – зниження вартості послуг. На 2016 рік пакет послуг «Стандарт» для отримання технічної освіти становитиме 490 євро, пакет «Економ» - 390 євро.

Якісна європейська освіта разом із програмою «ОсвітаПоль» являється доступною, гарантованою та комфортною для кожного українця. Разом до перспективного майбутнього!

З’ЯВИЛОСЬ ПИТАННЯ?
СКОРИСТАЙТЕСЯ ФОРМОЮ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ АБО НАДІШЛІТЬ ЗАПИТ! МИ З РАДІСТЮ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ ТА УТОЧНЕННЯ!